Wij willen cookies plaatsen om onze website te verbeteren.
Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen

Spakenburgkade 28
3826 CP Amersfoort

€ 489.000

Kosten koper
Foto's (38)   Terug naar overzicht

Kenmerken

Grachtenpand
Bestaande bouw
2010
A
Aan water,
Aan park
Per direct
167 m2
78 m2
215.39 m2
0.00 m2
3
6
4
Open keuken
Douche, Ligbad
Hal, Aparte toilet, Stookruimte
Balkon, Dakterras
Noord
Inpandige garage
Centrale verwarming
Volledig geisoleerd
Mechanische ventilatie
Mechanische ventilatie,
Tv kabel,
Zonnecollectoren
Govaert Makelaardij | 033 463 0444Omschrijving

Deze bijzondere torenwoning in de wijk 'De Laak' in Vathorst, ligt aan het prachtige Laakpark. 

Dit is, met twee hectare, één van de grootste parken in Amersfoort-Noord: een waar speelparadijs voor uw kinderen. Deze waterwoning is ontworpen om optimaal te genieten van de ruimte in de woning, de zon en het uitzicht over het water. 

De indeling is als volgt: Entree vanaf overdekte parkeerplek of terras op eigen grond. Hal met toilet, meterkast en ruime berging met achterdeur en wasmachineaansluiting. Ruime woonkeuken met een hoog plafond gericht op water en weilanden. Toegang tot terras op het water gaat via glazen schuifdeur. Tevens uitzicht op overdekt terras aan parkzijde via schuifdeuren. 

Eerste verdieping: Woonkamer met terras aan zowel water/weilandzijde als riant en beschut zonneterras aan parkzijde. Speel/tv/werkkamer met uitzicht op park en toegang tot zonneterras. 

Tweede verdieping: Overloop, toilet en badkamer aan waterzijde met ligbad, inloopdouche, wastafel en fris en modern tegelwerk. Tevens drie slaapkamers, waarvan twee met eigen terras met uitzicht op park of weilanden. 

Derde verdieping: Ruime en lichte nok met cv-installatie en aan beide zijden een raam. Geschikt als speelruimte, logeervertrek of als ruime berging. 

In De Laak en directe omgeving vind je alle voorzieningen die jij (of jou gezin) behoeft. Van kinderopvang tot basisscholen en van een moderne nieuwe bibliotheek tot een winkelcentrum met onder andere een bakkerij, een reisbureau, een slijterij en de Albert Heijn. De A1 en de A28 zijn eenvoudig per auto bereikbaar. Tevens beschikt Vathorst over een goed OV-netwerk van bussen en een eigen treinstation. Deze woning bezichtigen in Amersfoort?

Delen

Contact

Postbus 1292
3800 BG Amersfoort
Basicweg 7
3821 BR Amersfoort

Verkoop/Verhuur

(033) 456 23 63
info@sb.nl

Beheer

(033) 456 23 63
tbo@sb.nl

Administratie

(033) 456 23 60
factuur@sb.nl