Wij willen cookies plaatsen om onze website te verbeteren.
Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen

Achterwerf 356
1357 DG Almere

€ 169.000

Kosten koper
Foto's (19)   Terug naar overzicht Download brochure

Kenmerken

Appartement
Bestaande bouw
2011
B
In woonwijk,
Vrij uitzicht
Per direct
68 m2
25 m2
1
3
2
Open keuken
Douche, Ligbad
Hal, Aparte toilet, Stookruimte
Inpandig balkon, Dakterras
Noord
Inpandige garage
Centrale verwarming
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel Glas (gedeeltelijk)
Lift, Mechanische ventilatie, Glasvezel
1 parkeerplaatsen
Lift,
Mechanische ventilatie,
Glasvezel,
TV-Kabel
Estatum makelaardij | 036 54 90 628

Omschrijving

Het appartement is gelegen op de tweede en tevens bovenste verdieping in een voormalig kantoorpand en beschikt over een enorm dakterras van ruim 25 m2 met weids uitzicht over de rotonde naar het openbaar groen.

Het appartement heeft veel grote ramen en veel openslaande deuren. In de woonkamer zijn twee dubbele openslaande deuren naar het dakterras en de slaapkamers beschikken elk over een Frans balkon. Binnen en toch buiten met uitzicht over veel openbaar groen.
Hier wonen is wonen in een uniek gebouw met een opvallende architectuur. Geen appartement is gelijk in dit compleet gerenoveerde kantoorgebouw. Het gebouw is in Almere-Haven vooral bekend als het oude Qua-Vida gebouw. Deze heeft in 2011 een complete transformatie ondergaan tot kleinschalig appartementencomplex met 15 woonappartementen.

Het complex heeft een indrukwekkende entree met een beeldbepalend trappenhuis, een grote gemeenschappelijke fietsenberging en een lift.

Hoe ziet de indeling eruit?
Indeling: op de tweede verdieping is de entree naar de eigen woning. Vanuit de hal zijn alle vertrekken te bereiken. Zodra je binnenkomt in de woonkamer, valt direct de aangename ruimte op. De twee openslaande deuren zorgen hier voor lekker veel lichtinval, wat een prettig gevoel van ruimte geeft. De open keuken is voorzien van witte inbouwkeuken in L-opstelling en voorzien van inbouwapparatuur.

Uniek voor een appartement van dit formaat is de beschikking over twee slaapkamers. Verder beschikt het appartement over een badkamer met ligbad en separate douche. Het toilet is naast de badkamer gelegen en dan is er nog de inpandige berging / wasruimte en tegenover de eigen voordeur over een tweede berging van ca. 4 m2.

Hoe is de parkeergelegenheid?
Op het eigen terrein rondom het gebouw is ruime parkeergelegenheid en voor ieder appartement een eigen parkeerplaats.
 

Waar is het appartement gelegen?
Het appartement ligt op loop/fietsafstand van het winkelcentrum, diverse supermarkten en de haven met gezellige Havenboulevard van Almere-Haven met al haar restaurants en terrassen. In de nabije omgeving vindt je strand en surfstrand, bossen en een golfbaan en natuurlijk scholen en sportvelden.

Almere Haven heeft een eigen ‘dorps’ karakter en is misschien wel het gezelligste deel van Almere. Almere is een relatief jonge stad, maar heeft inmiddels een opvallende eigen cultuur opgebouwd. De stad heeft met ruim 200.000 inwoners een evenwichtige en gemengde bevolkingsopbouw. De stad is ruim opgezet en ligt in een groen en waterrijk buitengebied.

Gelegen aan de kop van de Achterwerf, aan de rotonde van de Oosterdreef, heeft het appartementencomplex een snelle verbinding naar centrum van Almere-Stad en de A6. Een goede mix tussen rust, ruimte en bruisende sportieve en culturele evenementen maken Almere-Haven tot een geliefde plek om te wonen.Download brochure

Deze woning bezichtigen in Almere?

Delen

Contact

Postbus 1292
3800 BG Amersfoort
Basicweg 7
3821 BR Amersfoort

Verkoop/Verhuur

(033) 456 23 63
info@sb.nl

Beheer

(033) 456 23 63
tbo@sb.nl

Administratie

(033) 456 23 60
factuur@sb.nl