Wij willen cookies plaatsen om onze website te verbeteren.
Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen

Achterwerf 351
1357 DG Almere

€ 209.000

Kosten koper
Foto's (15)   Terug naar overzicht

Kenmerken

Appartement
Bestaande bouw
2011
B
In woonwijk,
Vrij uitzicht
Per direct
90 m2
3
2
Open keuken
Douche, Ligbad
Hal, Aparte toilet, Stookruimte
Balkon
Noord
Geen garage
Centrale verwarming
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel Glas (gedeeltelijk)
Lift, Mechanische ventilatie, Glasvezel
1 parkeerplaatsen
Lift,
Mechanische ventilatie,
Glasvezel
Martijn SchimmelOmschrijving

De woning is gelegen op de eerste verdieping in een voormalig kantoorpand op een markant punt nabij de gezellige Havenkom en het winkelcentrum van Almere-Haven. De woonkamer met open keuken is maar liefst 9,2 x 5,0 meter en heeft weids uitzicht over de rotonde naar het openbaar groen.

Het appartement heeft veel grote ramen en veel openslaande deuren. In de woonkamer bijvoorbeeld naar het balkon en de beide slaapkamers beschikken elk over een Frans balkon. Binnen en toch buiten met uitzicht over veel openbaar groen.

Hier wonen is wonen in een uniek gebouw met een opvallende architectuur. Geen appartement is gelijk in dit compleet gerenoveerde kantoorgebouw. Het gebouw is in Almere-Haven vooral bekend als het oude Qua-Vida gebouw. Deze heeft in 2011 een complete transformatie ondergaan tot kleinschalig appartementencomplex met 15 woonappartementen.

Het complex heeft een indrukwekkende entree met een beeldbepalend trappenhuis, een grote gemeenschappelijke fietsenberging en een lift.

Hoe ziet de indeling eruit?
Op de eerste verdieping is de entree naar de eigen woning. Vanuit de hal zijn alle vertrekken te bereiken. Zodra je binnenkomt in de woonkamer, valt direct de aangename ruimte op. De twee grote ramen zorgen hier voor lekker veel lichtinval, wat een prettig gevoel van ruimte geeft. De open keuken is voorzien van witte inbouwkeuken en voorzien van inbouwapparatuur.
Verder beschikt het appartement over twee slaapkamers, een badkamer met ligbad en separate douche. Het toilet is naast de badkamer gelegen en dan is er nog de inpandige berging / wasruimte. Tegenover de eigen voordeur is een tweede berging van ca. 4 m2.

Hoe is de parkeergelegenheid?
Op het eigen terrein rondom het gebouw is ruime parkeergelegenheid en voor ieder appartement een eigen parkeerplaats.

Waar is het appartement gelegen?
Het appartement ligt op loop/fietsafstand van het winkelcentrum, diverse supermarkten en de haven met gezellige Havenboulevard van Almere-Haven met al haar restaurants en terrassen. In de nabije omgeving vindt je strand en surfstrand, bossen en een golfbaan en natuurlijk scholen en sportvelden.

Almere Haven heeft een eigen ‘dorps’ karakter en is misschien wel het gezelligste deel van Almere. Almere is een relatief jonge stad, maar heeft inmiddels een opvallende eigen cultuur opgebouwd. De stad heeft met ruim 202.000 inwoners een evenwichtige en gemengde bevolkingsopbouw. De stad is ruim opgezet en ligt in een groen en waterrijk buitengebied.

Gelegen aan de kop van de Achterwerf, aan de rotonde van de Oosterdreef, heeft het appartementencomplex een snelle verbinding naar centrum van Almere-Stad en de A6. Een goede mix tussen rust, ruimte en bruisende sportieve en culturele evenementen maken Almere-Haven tot een geliefde plek om te wonen.Deze woning bezichtigen in Almere?

Delen

Contact

Postbus 1292
3800 BG Amersfoort
Basicweg 7
3821 BR Amersfoort

Verkoop/Verhuur

(033) 456 23 63
info@sb.nl

Beheer

(033) 456 23 63
tbo@sb.nl

Administratie

(033) 456 23 60
factuur@sb.nl